Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwillig(st)ers die het mooi, boeiend of uitdagend vinden om in hun vrije tijd iets voor een ander te willen betekenen. Bent u communicatief vaardig, betrouwbaar, houd u van een grapje en staat u stevig in uw schoenen, dan hebben wij u op het oog.

Wij zoeken vrijwilligers die gezellige, creatieve activiteiten met cliënten willen ondernemen of iets voor een ander willenen betekenen op het gebied van financiën, meegaan naar een doktersbezoek of klussen uitvoeren in en om huis.

Wij vinden het belangrijk dat u als vrijwillig(st)er tot uw recht komt binnen de organisatie. Zo bieden wij mogelijkheden uzelf binnen de organisatie te ontwikkelen passend bij uw wensen. Verder staat er een vergoeding tegenover de kosten die u als vrijwillig(st) er maakt.

Mocht u zich aangesproken voelen dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Vrijwilligers kunnen zich opgeven via Ruth Steert-Rienstra, vrijwilliger coördinator bij WZCO. Zij is te bereiken via: rrienstra@wzco.nl.